Kostvejledning og kostomlægning

Kostvejledning og kostomlægning

Jeg tilbyder kostvejledning og kostomlægning, som individuelt passer til dig og dine behov. I min verden er kostomlægning en livsstilsændring, som du skal være motiveret og klar til at gå ind i. Det betyder dermed også, at det er vigtigt, at du både har krop og sind med, så vi sammen kan nå dine mål med kostomlægningen.

Jeg tilbyder flere forskellige pakkeløsninger, alt lige fra én enkelt samtale, hvorefter du er selvkørende, til mange opfølgende samtaler evt. suppleret med personlig coaching.
Valget er 100% dit, og vi tilrettelægger forløbet, lige som du ønsker det. Jeg brænder for at gøre en forskel for dig, så du kan nå dine mål. Jeg garanterer dig, at jeg tager dig, din historie og dine mål lige så seriøst, som du selv gør.

Jeg har selv personlig erfaring med diverse diæter og slankekure og har tidligere haft vægtsvingninger på 35 kg. Med den rette kostomlægning og struktur er jeg et langt mere stabilt sted i dag i forhold til min vægt, og der er både lov til chokolade, vin og hygge i løbet af ugen. Videnskaben fortæller os nemlig at gennem “lidt med måde”, skaber vi de bedste resultater, som også holder i det lange løb.

Uddannelsen jeg har taget som kostvejleder er RAB godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Mine pakker og priser:

• Du får lavet en kropsanalyse på professionel vægt, hvor vi sammen gennemgår alle dine informationer. Herefter følger ca. 30 min. vejledning.
• En konsultation + kostplan. Forslag til opskrifter. Ca. 1½ – 2 timer.
Ved ekstra opfølgning inden for to måneder- 1 time – samlet pris – lukket FB gruppe.
Ved 2 gange ekstra opfølgning inden for tre måneder – 1 time – samlet pris – lukket FB gruppe.
Ved 3 gange ekstra opfølgning inden for fire måneder – 1 time – samlet pris – lukket FB gruppe.

Efterfølgende timer.
Der kan altid sammensættes et specielt forløb til dig.
Ved et forløb hos mig, kan du løbende skrive til mig og få afklaret spørgsmål og indspark.
Der er mulighed for at få taget før og efter billeder – udelukkende til dit private brug.

Kontrolvejninger uden opfølgningssamtale kan aftales til speciel pris eller klippekort.
Kontakt mig for nærmere info.

Kom i mål

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere om mine ydelser og metoder?

Indtast navn og tlf.nr. og jeg ringer dig op
– helt uforpligtende.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk