Referencer

“Jeg har haft den glæde at deltage i adskillige uddannelsesforløb hos Tina Holm Købsted.
Tina er en meget motiverende og kompetent underviser.
Hendes sympatiske fremtoning, motiverende fortælleteknik og gennemarbejdede uddannelsesmateriale gør, at man føler sig i de bedste hænder.
Hun har ordet i sin magt og når man sidder til et af hendes forløb, så har man blot lyst til at høre mere og gå ud i verden og tage den nye viden i brug med det samme.
Hun leverer en høj kvalitet, har et stort formidlingstalent, er meget inspirerende at lytte til og er i det hele taget en meget engageret underviser.
Jeg kan varmt anbefale at deltage i Tina Holm Købsteds uddannelsesforløb.
Med en underviser som Tina, så får man virkelig lyst til at lære.”

– Susanne

Efter at have deltaget i NLP uddannelsen, med Tina Købsted ved roret, må jeg konstatere at jeg har fået mine forventninger,- til både uddannelsen og ikke mindst Tina Købsted indfriet til fulde, og mere til..
Tina er en utrolig nærværende og levende underviser, der formår at fastholde og motivere hendes krusister. Hun er utrolig engageret og det smitter af på alle i lokalet… det skaber grund for gode dialoger, gør undervisningen i mine øjne enestående, og sidst men ikke mindst, skaber det nogle fantastiske relationer til de andre deltagere. Jeg vil til enhver tid anbefale alle, der har lyst til enten at snuse til, eller at kaste sig ud i NLP verdenen, om at gøre det i selskab med Tina Købsted.

-Helle

”Jeg har haft en fornøjelse at have Tina som underviser flere gange, og jeg giver mine varmeste anbefalinger. Tina er rigtig dygtig formidler og god til at fange alle. Hun er dygtig til at bruge de redskaber, hun underviser i og man mærker tydeligt at hun brænder for personlig udvikling.

– Allan